بنام خداوند لوح و قلم          حقیقت نگار وجود و عدم

خدایی که داننده رازهاست    نخستین سر آغاز آغازهاست

با استعانت از خداوند متعال و حمایت معاونت پژوهشی دانشگاه فرهنگیان، پردیس دکتر شریعتی دانشگاه فرهنگیان استان مازندران در تاریخ بیست و ششم مرداد ماه هزارو چهارصد و دو (26/05/1402) میزبان (چهارمین همایش ملی- دانش آموزش محتوا(PCK) در آموزش ریاضی) خواهد بود. این همایش با اهداف:

• ایجاد فضای تعامل و تبادل افکار و اندیشه بین محققین در حوزه آموزش ریاضی.
  • ارائه و به اشتراک گذاشتن آخرین داده ها، اطلاعات و  دستاوردهای علمی-پژوهشی اندیشمندان و پژوهشگران در زمینه آموزش ریاضی.
  • ایجاد فضا و فراهم نمودن زمینه برای تحقیقات بعدی و گسترش علم در حوزه آموزش ریاضی.
  • ایجاد فضای مناسب جهت حضور افراد نخبه در دانشگاه فرهنگیان و شناخت متقابل پژوهشگران و فرهیختگان حوزه آموزش ریاضی..
  • ایجاد فرصت مناسب جهت گسترش ارتباطات علمی و همکاریهای پژوهشی بین پژوهشگران.
  • ......

در سطح ملی برگزار می‌گردد.

بسیار خرسندیم که در این عرصه جدید علمی –پژوهشی افتخار میزبانی از اساتید مومن و فرهیخته، معلمان و دانشجویان محترم و اندیشمندان ارزنده از سراسر کشور را داریم. تمام تلاش همکاران بویژه اعضای محترم هیات علمی گروه ریاضی و دانشجویان دانشگاه فرهنگیان استان مازندران بر این است که با برنامه ریزی صحیح با حمایت پژوهشگران برجسته کشور بتوانند میزبان شایسته ای برای این رویداد مهم علمی باشند.

لذا از کلیه اساتید، پژوهشگران، معلمان و دانشجویان علاقمند به رشته ریاضی بویژه رشته آموزش ریاضی و محققین سایر علوم مرتبط دعوت می نماییم تا در این رویداد ارزنده علمی –پژوهشی شرکت نموده و با تبادل یافته های جدید علمی ارزشمند و تجربیات مفید و موثر خود، همراه و یاورمان باشید.

امید آنکه بتوانیم با برگزاری پربار این همایش و با شرکت پرافتخار فرهیختگان محترم در شکوفایی هرچه بیشتر رشته آموزش ریاضی موثر باشیم.

از ایزد بی منت مسئلت دارم حاصل همه تلاش‌های عاشقانه همکارانمان در دانشگاه فرهنگیان استان مازندران در مسیر گسترش علم و دانش، موجب اعتلاء و ارتقای نام ایران اسلامی عزیزمان در سراسر جهان گردد.

دکتر فیاض روزکرد

دبیر علمی چهارمین همایش ملی