راهنمای‌تهیه ‌مقاله برای اولین همایش ملی دانش موضوعی-تربیتی آموزش ریاضی

نویسنده اول*1، نویسنده دوم2 و نویسنده سوم3

1سمت و آدرس محل خدمت ...... آدرس الکترونیکی(ایمیل)

2 نویسنده دوم ....

3 نویسنده سوم ...

 (ذکر سمت مولفین الزامی است. به‌علاوه نام ارائه کننده مقاله  حتما با علامت * مشخص  شود.)

 

چکیده - چکیده مقاله شامل خلاصه‌ای از نتایج تجربی یا نظری حاصل از کار تحقیقاتی نویسنده مقاله می باشد. محتوای این بخش نباید از 250  کلمه تجاوز نماید. از بحث‌ها کلی و مقدماتی در چکیده پرهیز شود. درصورتی که دراین بخش از نماد یا کلمات اختصاری لاتین استفاده می شود، باید در متن مقاله آن را معرفی نمایید. از ارجاع به مراجع در بخش چکیده باید خودداری شده و تا حد امکان از آوردن فرمولها و معادلات ریاضی در آن صرفنظر شود.

کلید واژه- حداکثر 5 کلمه از موضوعات مهم مقاله خود را انتخاب و در این قسمت قرار دهید.

 

  • ·      
  1. 1.     مقدمه

در این نوشته نحوه نگارش مقالات اولین همایش ملی دانش موضوعی-تربیتی آموزش ریاضی به اختصار بیان می‌شود تا علاقمندان به شرکت در کنفرانس به راحتی مقالات خود را به فرمت مورد نظر کنفرانس درآورند. نویسندگان بایستی از این نمونه با نرم‌افزار Microsoft Word (نسخه 2003 یا بالاتر) جهت آماده‌سازی مقالات خود استفاده نمایند و مقالات خود را حداکثر در 4 صفحه آماده کرده و فایل های  doc  و pdf  آن را از طریق پایگاه همایش مطابق دستورالعمل ارائه شده ارسال فرمایند.

  1. 2.    صفحه بندی مقاله

در فرمت ارائه شده اندازه کاغذA4   انتخاب گردیده و مطالب باید بصورت تک ستونه تایپ شوند. در صفحه‌بندی مقاله برای تمام صفحه‌ها، حاشیه متن از بالا 20 میلی متر و حاشیه متن از پایین 25 میلی‌متر انتخاب شده است. درحالیکه، حاشیه متن از راست و چپ 32 میلی‌متر انتخاب شده است. با استفاده از نسخه همین متن به عنوان نسخه پایه مقاله نیازی به تنظیم مجدد صفحه‌بندی نیست. در هر صورت با گشودن کشوی صفحه‌بندی (Page Setup) در درون جعبه ابزار پرونده (File) می‌توان این ویژگی‌ها را ملاحظه کرد و در صورت لزوم تغییر داد.

  1. 3.    اندازه قلم ها، سبک‌ها و قالب‌بندی‌های مورد استفاده

 

اندازه و نوع قلم های استفاده شده  مطابق جدول زیر می باشد:

عنوان مقاله

B Nazanin 20pt  Bold

نام نویسندگان و آدرس محل کار

B Nazanin 12pt

چکیده

B Nazanin 11pt

متن اصلی مقاله (فارسی)

B Nazanin 12pt

متن اصلی مقاله (انگلیسی)

Ttimes New Roman 10p

عنوان بخش و زیر بخش

B Nazanin 12pt  Bold

زیر جدول و زیر شکل

B Nazanin 10pt

مراجع فارسی

B Nazanin 10pt

مراجع انگلیسی

Ttimes New Roman 8pt

جدول 1. اندازه ونوع قلم های استفاده شده

فاصله سطر ها باید معمولی (Single) انتخاب شود. فاصله عنوان بخش و زیر بخش ها از سطر قبلی و بعدی pt12 و از سطر بعدی pt6 اختیار شود. فاصله هر پاراگراف از پاراگراف قبلی pt12 اختیار شود.

  1. 4.     معادلات ریاضی

برای وارد کردن معادلات ریاضی در ‌مقاله خود همواره از‌ Math Type  در نرم‎افزار Word استفاده‌ کنید. اندازه قلم‌های لاتین متن و معادلات باید همخوانی داشته باشند، و تناسب اندازه‌ها نیز باید رعایت شود. از میان گزینه ‌های موجود در دریچه باز شده Microsoft Equation را انتخاب کنید. در سمت راست بالای دریچه باز شده کشوی Size را باز و گزینه Define را انتخاب کنید. دریچه جدیدی باز می‌شود. دراین دریچه اندازه‌های مختلف را برای این مقاله ویرایش و اصلاح

کنید. برای این‌کار در مقابل Full عدد10، درمقابل Subscript/Superscipt عدد 8، در مقابلsub-Subscript/Superscript عدد 6، در مقابل Symbol عدد 18، و در آخر در مقابل Sub-Symbol عدد 12 را وارد کنید. در ضمن تمامی فرمول های ریاضی (باستثنای علائم اختصاری و عملگر ها) باید بصورت ایتالیک (Italic) تایپ شوند.

معادله‌ها را مستقل از شماره بخش مربوط به طور ساده و متوالی شماره‌گذاری کنید. برای این‌کار، در انتهای آخرین سطر پیش از هرمعادله با فشار دادن enter به سر سطر بعد بروید و با ماوس سبک Equation را انتخاب کنید. سپس شماره فرمول مورد نظر را در درون پرانتز قرار دهید. بعد از پرانتز کلید tab را یک‌بار فشار دهید. با این‌کار مکان‌نما در سمت چپ ستون قرار می‌گیرد. اینک به Equation Editor وارد شوید. در صورتی که تاکنون اندازه قلم‌هارا همان‌طور که قبلاً توضیح داده شد اصلاح نکرده‌اید، اصلاح کنید. سپس معادله مورد نظر را بنویسید. به طور مثال معادله (1) یک مدل بهینه سازی را نمایش می دهد.

(1)                                                

 

درصورتیکه یک فرمول ریاضی بسیار طو لانی باشد، آنگاه آن فر مول باید به دو یا سه سطر شکسته شود. برای تنظیم طول معادله هیچگاه آنرا با استفاده از ماوس کوچک نکنید. معادله (2) به عنوان مثالی از یک فرمول ریاضی  طولانی می باشد.

(2)                                           

 

   

در هر صورت باید دقت فرمایند که فرمول های ریاضی در مرکز سطر و شماره آن در سمت راست آن درج شود.

 

 

  1. 5.     وارد کردن قضیه، لم و مثال

در صورت وجود قضیه، لم، نتیجه و مثال، آنها را مستقل از شماره بخش به صورت 1، 3،2،... شماره گذاری کنید.

قضیه1. این یک قضیه است و می توانید در متن مقاله به قضیه 1 ارجاع دهید.

برهان: برهان قضیه را بنویسید.

قضیه2. این یک قضیه است و می توانید در متن مقاله به قضیه 2 ارجاع دهید.

لم1. این یک لم است و می توانید در متن مقاله به لم 1 ارجاع دهید.

نتیجه 1. این یک نتیجه است.

مثال 1. این یک مثال است.

 

  1. 6.     نتیجه‌گیری و پیشنهادات آتی

در این راهنما نحوه تنظیم ساختار و چارچوب مقاله برای ارائه به اولین همایش ملی دانش موضوعی-تربیتی آموزش ریاضی شرح داده شده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر و اطلاع از چگونگی ارسال مقاله می‌توانید به وب‌سایت همایش مراجعه نمایید.

سپاسگزاری‌

در صورت لزوم می‌توانید از افراد یا سازمان‌هایی که شما را در انجام پژوهش خود یاری کرده‌اند در این قسمت سپاسگزاری نمایید.

مراجع

لیست مراجع باید به ترتیب حروف الفبایی تنظیم گردد.

 

  1. A. Author 1, B. Author 2, Title of the Book,  John Wiley & Sons, pp. 100-105, 2002.
  2. A. Author 1, B. Author 2, C. Author 3, “Title of the conference paper,” Proceedings of 14th Iranian Education Conference,Place, Date.
  3. A. Author 1, B. Author 2, “Title of the journal paper”, Iranian Journal Education Conference, Vol. 55, No. 1, pp. 12-23, 2007.
  4. A. Author, Title of Thesis,  Ph.D Thesis, Graz University of Technology, Graz, 2009.
  5. نام خانوادگی ، نام (تاریخ)،عنوان مقاله ، نام مجله ، شماره.
  6. نام خانوادگی ، نام (تاریخ)،عنوان کتاب ، ترجمه (تالیف)، انتشارات ، محل انتشار.
  7.